STRIP LASHES

Miten hakea Strip Lashes

Sådan påfører du Strip Lashes - COSNETIC

Kun käytät Strip Lashes osoitteesta Cosneticon tärkeää tiedostaa, että ne ovat hauraita. Tämä johtuu siitä, että ne on valmistettu innovatiivisesta, ohuesta ja läpinäkyvästä nauhasta, joka vaatii huolellista käsittelyä. Muista noudattaa ohjeita huolellisesti, jotta saat parhaat tulokset ja vältät ripsien vahingoittumisen.

Muista, että oikea käyttö ja hoito pidentävät ripsien käyttöikää. Strip Lashes ja varmistaa kauniin ulkonäön.

Tarkista pituus
Arvioi ripsiraidan pituus silmäluomea vasten ennen Lash Gluen levittämistä. Ripsien tulisi sopia silmäluomesi pituuteen. Jos se on pidempi, se on liian pitkä.


Trimmaaminen
Tarvittaessa voit leikata ripset tarkkuusleikkurillamme. Leikkaa ripsi varovasti, kunnes se sopii silmäluomellesi. Trimmaa ulkopuolelta sisäpuolelle.


Pehmentää ripsien nauhoja
Poista ripset ripsihylsystä ja taivuta ripsiraitaa varovasti toistuvasti pehmentääksesi sitä silmänmuotoasi vastaavaksi.


Levitä ripsien liimaa
Levitä ripsiliimaa nauhan reunaa pitkin ja odota 30 sekuntia. Jaa liima tasaisesti liuskaa pitkin.


Levitä Strip Lashes
Paina ripsiä silmäluomea vasten aivan ripsirajaa pitkin. Kun olet varmistanut liiman tasaisen jakautumisen, aseta liuska ripsirajaan liima alaspäin. Paina liuska ripsirajaa pitkin sormilla tai Lash Grab -ripsikouralla, jotta se istuu varmasti. Pidä silmät auki tämän prosessin aikana.


Poistaminen
Levitä poistoainetta ripsirajaa pitkin hellävaraisen poistokokemuksen saamiseksi. Aloita levittämällä poistoainetta tai mikkelivettä pumpulipuikolle ja liu'uta puikkoa ripsirajaa pitkin tuotteen levittämiseksi. Tartu ripsiin läheltä ulkokulmaa ja vedä varovasti kohti sisäsilmää.