STRIP LASHES

Näin sovelletaan Strip Lashes

Sådan påfører du Strip Lashes - COSNETIC

Kun käytät Strip Lashes -sta Cosnetic, Onko tärkeää olla tietoinen siitä, että ne ovat hauraita. Tämä johtuu siitä, että ne on valmistettu innovatiivisella, ohuella ja läpinäkyvällä bändillä, joka vaatii varovaista käsittelyä. Seuraa ohjeita huolellisesti varmistaaksesi, että saat parhaan tuloksen ja vältä ripsien vahingoittamista.

Muista, että oikea sovellus ja hoito pidentää elämääsi Strip Lashes Ja varmista kaunis ilme.

Tarkistaa pituus
Arvioi nauhan kallistus pituus silmäluomia vastaan ​​ennen levittämistä Lash Glue. Kallistuksen tulisi sopia silmäluomen pituuteen. Jos se on pidempi, se on liian pitkä.


Leikkaus
Leikkaa mahdollisesti kallistua meidän kanssa Precision Scissors. Leikkaa kallistus varovasti, kunnes se sopii silmäluomiin. Leikkaa ulkopuolelta sisäpuolelle.


Pehmentää nauhoja
Poista ripset rokkarihyllystä ja taivuta ripsinauha varovasti toistuvasti, jotta se olisi pehmeämpi ja sopiva silmäsi muotoon.


Käytä Lash Glue
Käytä Lash Glue Nauhan reunaa pitkin ja odota 30 sekuntia. Levitä liima tasaisesti nauhaa pitkin.


Käytä Strip Lashes
Paina kallistus silmäluomia vasten ripsilinjaa pitkin. Kun olet kiinnittänyt sileän liimajakauman, aseta nauha ripsilinjalle liiman ollessa alaspäin. Paina nauhaa ripsien reunaa pitkin sormilla tai ripsien tartu turvalliselle istuvuudelle. Pidä avoimet silmät tämän prosessin aikana.


Poistaminen
Levitä poistoaine ripsilinjaa pitkin lempeästä poistokokemuksesta. Aloita levittämällä poistoainetta tai micellar -vettä tampoon ja työnnä sitten tamponi ripsilinjaa pitkin jakaaksesi tuotteen. Tartu ripsesi lähellä ulkokulmaa ja vedä varovasti sisäsilmäsi vasten.