LASH CLUSTERS

Näin sovelletaan Lash Clusters

Sådan påfører du Lash Clusters - COSNETIC
  

Valmista luonnolliset ripset puhdistamalla ne perusteellisesti lisäämään kestävyyttä.

1. Käytä kallistusta taalaa, käpristelevät luonnolliset ripset varovasti ja levitä sitten varovasti ohut ja tasainen sidoskerros niiden alla - hieman pidennä pitkä. Muista ripset yhteen suuntaan, jotta ne eivät tartu toisiinsa.

2. Ohuempien ripsien kohdalla on suositeltavaa levittää kaksi sidoskerroksia, kun taas paksummille ripsille kerros riittää. Anna sidoksen kuivua ja muuttua hieman tahmeaksi odottamalla noin. 20 - 30 sekuntia.

3. Levitä ripsiklusterit luonnollisten ripsien pohjan alle ja varmista, että ne sijaitsevat hieman pois vesilinjasta mahdollisen ärsytyksen estämiseksi - noin 1-2 mm.

4. Kun olet tyytyväinen sovellukseen, paina ripset yhteen sekoittamaan sekä ripsinauha että yksittäiset klusterit - luomalla luonnollisen ilmeen.

5. Jos haluat poistaa jäljellä olevia tai ylimääräisiä liimoja, levitä varovasti ohut tiivistekerros ripsien yläpuolelle ja alapuolelle keskittyen alueille, joilla mielestäsi se on välttämätöntä.

Vinkki: Suosittelemme odottamaan 24 tuntia ennen uimista ripsiklusterien jälkeen. Kylvyn yhteydessä vältä vettä suoraan ripsille