ØJENVIPPE- OG BRYNSERUM

Kuinka levittää ripsi- ja vilkkahuonetta

Sådan påfører du Øjenvippe- og Brynserum - COSNETIC

Ripsien seerumi

 1. Puhdistus: Aloita puhdistamalla kasvosi huolellisesti. Poista kaikki meikki, etenkin silmien ympärille ja varmista, että ripset ovat täysin puhtaita ja kuivia.

 2. Sovellus: Levitä seerumi ripsilinjaa pitkin, aivan kuten levitit nestemäistä silmälasia. Ole varovainen, ettet saa seerumia silmiin. Jos näin tapahtuu, huuhtele silmäsi runsaalla vedellä.

 3. Määrä: Käytä vain pientä määrää seerumia. Liian paljon tuotetta ei voida tehokkaasti imeytyä ja voi aiheuttaa ärsytystä.

 4. Taajuus: Levitä seerumia 1-2 kertaa päivässä, mieluiten aamulla ja illalla, jotta se voi toimia koko päivän.

 5. Kärsivällisyys: Ole kärsivällinen. Tulokset voivat kestää useita viikkoja.

Bryn -seerumi

 1. Puhdistus: Kuten ripsien seerumin kanssa, aloita kasvosi puhdistaminen ja varmista, että kulmakarvat ovat puhtaita ja kuivia.

 2. Sovellus: Levitä seerumi suoraan kulmakarvoihin ja alueelle, jolla haluat enemmän kasvua. Varmista, että kattaa koko kulmakarva tasaisesti.

 3. Kertaus: Käytä seerumia päivittäin. Monille tuotteille on suositeltavaa käyttää niitä kahdesti päivässä, aamulla ja illalla.

 4. Hieronta helposti: Levityksen jälkeen hieronta seerumi varovasti sormenpäillä kulmakarvoihin. Tämä voi auttaa imeytymisessä ja stimuloida hiusrakkuloita.

 5. Ole johdonmukainen: Säännöllinen käyttö on avain tulosten näkemiseen. Ole yhdenmukainen käyttöäsi kanssa.

Yleiset vinkit

 • Vältä kosketusta silmiin: Jos tuote pääsee silmiin, huuhtele heti vedellä.
 • Allergiatesti: Testaa tuote pienellä ihovalikoimalla ennen ensimmäistä tarvetta varmistaa, ettet ole sille allerginen.
 • Noudattaa ohjeita: Lue ja noudata aina tuotteen ohjeita huolellisesti.
 • Ole kärsivällinen: Kasvu vie aikaa, joten älä odota välittömiä tuloksia.

Muista, että tulokset voivat vaihdella tuotteesta ja yksilöstä riippuen. Jos sinulla on ärsytystä tai muita ongelmia, lopeta lääkärin käyttö ja ota yhteys lääkäriin.