Miten Magnetic Lashes sai alkunsa?

Hvordan startede Magnetiskevipper? - COSNETIC
Miten Magnetic Lashes sai alkunsa?
Idea Magnetic Lashesin perustamiseen lähti alun perin tarpeesta. Omistajan siskolla on hiustenlähtö ja hän menetti luonnolliset ripsensä - hän käytti perinteisiä tekoripsiä, mutta niitä oli vaikea saada pysymään kiinni, kun ripsiä ei ollut lainkaan.
 
Mikä oli visio?
Koska niitä käytetään päivittäin, niiden piti olla huippulaadukkaita ripsiä ja mieluiten suhteellisen helppoja kiinnittää. Samalla sen piti olla tuote, jossa ei käytetä liimaa eikä kemikaaleja. Magneettiripsien valmistuksessa käytettiin 6 magneettia ja erityisen kestävää materiaalia, joka kestäisi toistuvaa käyttöä.
 
Kehityksemme
Kävi ilmi, että tuote oli tuote, johon monet käyttäjät iästä riippumatta olivat erittäin tyytyväisiä, joten valikoimaa laajennettiin hiljalleen lisäämällä siihen erityyppisiä ja -värisiä luomiripsiä sekä arki- että juhlakäyttöön.
 
Unelmaripset kaikenikäisille
On aina ollut tärkeää, että Magnetic Lashes -ripset olisivat laadukkaimmat ja helpoimmat levittää - jotta niitä voisi käyttää päivittäin. Magnetic Lashes -ripsien on todettu olevan kaikkien ikäryhmien käytössä - kypsät naiset kokevat, että "raskaat" silmäluomet näyttävät "avoimemmilta" ja raikkaammilta luonnollisten ripsien avulla. Nuoremmat naiset saavat "unelmaripset" muutamassa minuutissa ilman kemikaaleja jne. Monet naiset käyttävät ripsiä päivittäin kauniin luonnollisen ulkonäön saamiseksi ja vaihtavat variantit vahvempiin versioihin, kun he lähtevät kaupungille.
 
Magneettiripset tänään
Monien kuukausien kokeilujen ja erehdysten jälkeen voimme nyt sanoa, että olemme luoneet täydellisen kaavan Magnetic Eyelashes -ripsille. Tuhansien asiakkaiden panoksen ansiosta meillä on ollut koko ajan jotain kehitettävää. Olimme ensimmäisten joukossa Tanskassa ja olemme olleet iso osa magneettiripsien perustamista Tanskassa. Tavoitteenamme on edelleen paras laatu & pyrimme kehittämään tuotteitamme koko ajan edelleen. 
 
Toivottavasti nautit tarinasta siitä, miten loimme magneettiripset tanskalaisille naisille. Toivomme, että tuet meitä ja liityt seuraamme Magneettiripsien matkallamme. 
 
Pidätkö sinä Magnetic Lashes -ripsistä?